Agrolux miv wielerseizoen 2023 sponsor van WWV

door | apr 5, 2023 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Op dinsdag 4 april heeft onze voorzitter Sjaak Buijs het sponsorcontract ondertekend met Bram Zwinkels en Rosa Di Lisa van Agrolux.

Hieronder de informatie die zij binnen hun bedrijf gedeeld hebben over dit mooie nieuwe (3-jarige) sponsorschap – onze samenwerking tussen WWV en Agrolux

“We hebben leuk nieuws!
Met ingang van het nieuwe wielerseizoen is Agrolux sponsor van wielervereniging Westland Wil Vooruit voor een periode van drie jaar. Westland Wil Vooruit uit Honselersdijk is met circa 700 leden een van de grootste wielerverenigingen van Nederland.
Waarom is er gekozen voor deze sponsoring? We hebben gekeken naar een relevant sponsor domein waar onze telers actief zijn in hun spaarzame vrije tijd. De wielersport bleek al snel een logische match en past bovendien heel mooi bij het DNA van het Agrolux merk. Wat willen we bereiken met deze sponsoring? Met deze sponsoring willen we onder andere de naamsbekendheid van Agrolux vergroten en Agrolux’ positie als LED-aanbieder verstevigen in het Westland en directe omgeving. Hoe gaan we dit realiseren? Naast zichtbaarheid in de vorm van branding op shirts, auto’s, het clubhuis van Westland Wil Vooruit, is een jaarlijks terugkerend ‘Agrolux criterium’ aan het begin van de zomer een essentieel onderdeel van het driejarige sponsorcontract. Tijdens dit jaarlijkse criterium zetten we niet alleen in op beleving voor de wielrenners, maar ook voor onze klanten en natuurlijk voor onze medewerkers”.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest