Business Club Westland Wil Vooruit

Wielrennen en ondernemen hebben meer gemeen dan je op het eerste oog zou zeggen. Het vraagt onder andere doorzettingsvermogen, ondernemerschap, leiderschap, teamspirit en een flinke dosis discipline. Het is daarom niet zo verrassend dat het Westland een groot aantal ondernemers herbergt die zich op één of andere wijze verbonden voelen met de fietssport.

Werken doe je samen 

Businessclub Westland Wil Vooruit verbindt ondernemers uit het Westland vanuit de gemeenschappelijke passie voor de fietssport met als doel een jong en actief zakelijk netwerk te vormen waarin leden door de kennis en ervaring van andere leden en/of genodigden worden geïnspireerd op zakelijk of persoonlijk vlak.

Evenementen en bijeenkomsten 

Drie keer per jaar organiseert het bestuur een bijeenkomst of evenement voor alle leden van de Businessclub. Deze evenementen zijn altijd méér dan alleen een sociaal samenzijn: we nodigen interessante sprekers uit of organiseren een (sportief) uitje. Eén ding is zeker: passie voor de wielersport staat in deze evenementen altijd centraal.

De leden 

De leden vormen een gevarieerd gezelschap uit verschillende branches, maar altijd met gemeenschappelijke grond: ondernemers uit het Westland met passie voor de wielersport.

Kosten 

De kosten van een lidmaatschap van de Businessclub bedraagt € 500,- per jaar, exclusief BTW. Deelname aan de evenementen is daarna geheel kosteloos. Bovendien wordt je bedrijf op de website en Facebookpagina van BCWWV vermeld. De helft van deze kosten komt ten goede aan Westland Wil Vooruit. Onder het motto “Werken doe je samen” zijn al vele mooie doelen bereikt. Denk hierbij aan de nieuwe led verlichting op het parcours, de zonnepanelen en het herinrichten van het terrein bij de start/finish. Ook voor dit jaar staan er weer mooie doelen op de planning. Zo komt er onder andere vrijetijdskleding voor de jeugd.

Lid worden 

Lid worden, meld u via www.businessclubwwv.nl

Westland Wil Vooruit 

Westland Wil Vooruit, kortweg WWV, is één van de grootste wielerverenigingen van Nederland. Jong en oud kan er terecht om in groepsverband te wielrennen, te mountainbiken en aan competities mee te doen. De Businessclub levert een actieve bijdrage aan de vereniging. Westland Wil Vooruit. Hierbij staat altijd een specifiek doel centraal, waardoor deze bijdrage concreet en herkenbaar is voor WWV en haar leden.

Voor meer informatie verwijzen we u naar www.businessclubwwv.nl

Pin It on Pinterest