CyclingClassNL in het Westland op zoek naar nieuwe wielertalenten

door | apr 26, 2022 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Op woensdag 4 mei komt CyclingClassNL naar het Westland om op zoek te gaan naar nieuwe wielertalenten. Met deze testdag biedt het talentenproject de mogelijkheid aan jonge sporters om zich te laten testen op hun talenten en daarmee kans te maken op een selectie voor CyclingClassNL. Wil jij hier bij aanwezig zijn, meld je aan via www.cyclingclassnl.com/testdagen.

Tijdens de testen van CyclingClassNL, een initiatief van de KNWU, NOC*NSF en Team Jumbo-Visma, komen diverse parameters aan bod: de fysieke capaciteit, het technische vermogen, de trainings- en prestatieachtergrond en ook de persoonlijkheid van deelnemers worden in kaart gebracht om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de sporter.

De testdagen dienen enerzijds als selectieprocedure voor de CyclingClassNL-selectie voor het nieuwe seizoen en bieden tegelijkertijd een mogelijkheid voor ambitieuze jongeren zonder wielerervaring om hun talenten op de fiets te laten zien. De testdagen in 2022 zijn bedoeld voor jongeren geboren in 2005, 2006 of 2007, waarbij de focus van selectie is gericht op jongeren geboren in 2006.

CyclingClassNL biedt een wetenschappelijk onderbouwd en persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor Nederlands grootste wielertalenten. Dagelijks begeleiden Talent Coaches de junioren op het gebied van fysieke en persoonlijke ontwikkeling en voeding. Zo krijgen deze junioren de kans om hun talenten te laten groeien en verkleinen we de stap naar de verschillende development teams wanneer zij hun weg vervolgen richting hun toekomst als kampioen.
Het doel is Oranjesucces; het behalen van de hoogste wielertop en podiumtrede. Dat succes is niet te garanderen, maar we kunnen wel de kans erop maximaliseren.

Aanmelden voor de testdag bij Westland Wil Vooruit op woensdag 4 mei kan via www.cyclingclassnl.com/testdagen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest