Hein Wubben, Menno Huising en Celine de Vreede in de prijzen tijdens het Westlands Sportgala!

door | feb 20, 2023 | jeugd MTB, Nieuws

Deel dit bericht via:

Dit nieuwsartikel staat op Facebook van WWV, maar niet iedereen heeft Facebook, daarom hierbij deze informatie ook op onze website.

Wat zijn we ongelofelijk trots!
De winnaars van de Westlandse Sportprijzen zijn bekend gemaakt tijdens het Westlands Sportgala  in Westland Theater De Naald op 26 januari 2023.
Maar liefst 4 nominaties stonden op naam van WWV.
Menno Huising voor de Lara van Ruijven Talentprijs
Celine de Vreede en Jesse Flikweert in de categorie G-sporters
Hein Wubben in de categorie sportvrijwilliger van het jaar.
Zowel Menno als Celine hadden flinke concurrentie in hun categorie, maar beiden werden verkozen tot respectievelijk sporttalent en beste G-sporter.
Ook hulde voor Jesse Flikweert. Hij heeft een geweldig seizoen gereden wat resulteerde in zijn nominatie en hij was 2x genomineerd. Ook namens het G-voetbalteam van FC ‘s-Gravenzande, hoe bijzonder is dat!
En dan onze Hein Wubben. Voor de prijs van sportvrijwilliger van het jaar kon gestemd worden en dat is massaal gedaan. Hein Wubben mag zich de sportvrijwilliger van het jaar noemen.
Ook mooi om te vermelden dat de Oeuvreprijs ging naar Tom Leezer en dat Mylene de Zoete was genomineerd bij de categorie sportvrouw, beiden ooit begonnen bij WWV.
Gefeliciteerd allemaal!

Hein Wubben heeft de vrijwilligers bedankt met het volgende bericht:
Hallo WWV’ersIk was al verrast door de nominatie van sportvrijwilliger van de gemeente Westland. Toen geprobeerd zoveel mogelijk mensen te laten stemmen. Je weet natuurlijk nooit wat je kan verwachten. Dan zegt de burgemeester dat de winnaar 42% van de stemmen had gekregen. Als dan je naam wordt genoemd als winnaar voel je jezelf wel heel erg trots en blij.Maar hierbij wil ik nogmaals alle vrijwilligers van W WV bedanken voor het feit dat we met zijn allen dit mogelijk hebben gemaakt.
Ik ben maar een van die velen die zich inzetten voor de vereniging.Dank je wel voor het stemmen op mij en ik zal met dezelfde inzet van afgelopen jaren doorgaan.We zien elkaar weer op de club.Groeten Hein Wubben.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest