LJC 11 september Breda

door | okt 5, 2021 | jeugd MTB, Nieuws

Deel dit bericht via:

Opnieuw mooie podiumplaatsen op het LJC in Breda

11 september, een memorabele dag in de geschiedenis maar voor de WWV MTB jeugd in 2021 het toneel voor weer mooie podiumplaatsen. Het parcours in Breda is vooral gras op een relatief klein terrein. Dit leidde voor het publiek tot een soms onoverzichtelijk verloop van de wedstrijden door de hoeveelheid aan linten. (Foto1)

De jeugd van WWV was zoals altijd met een grote groep vertegenwoordigd op de wedstrijd en liet zich ook weer goed zien. In categorie 1 was het Arthur die vanaf de start het veld aanvoerde, zijn eerste plek hield hij vast van start tot finish. Thijs moet nog wat wennen aan zijn nieuwe fiets en had een ketting die eraf liep maar wist ondanks deze pech toch een mooie 4e plaats vast te houden. Lara had een hele mooie wedstrijd en was in strijd met het meisje voor haar. Pas in de laatste ronde kon haar tegenstander de druk niet meer aan en wist Lara haar in te halen en eindigde daarmee als 6e meisje.

Uitslag:

1e jongen: Arthur Garrat
4e jongen: Thijs van de Worm
6e meisje: Lara Koornstra.

(Foto2)

In categorie 2 had Julie geen super start waardoor ze als zevende vertrok. Maar dit maakte ze heel snel al weer goed want voordat de eerste ronde over was lag ze alweer op de voor haar bekende 1e plaats. Bij de jongens in deze categorie was Teun in een groepje van 4 telkens aan het wisselen van plaats wat een mooie wedstrijd opleverde en toch een mooie plaats als 7e jongen.

Uitslag:

1e meisje: Julia Herman
7e jongen: Teun Gardien
8e Jongen: Kick de Jong.

(Foto3)

Categorie 3 was voor Wessel en Cas, beide hadden een mooie constante race. Cas wist na de eerste ronde nog een paar plaatsen op te schuiven en haalde hiermee een mooie top 10 score. In deze categorie kwamen ook de technische stukken voor en daarin lieten ze zien dat de “chickenrun” echt niet voor de WWV’ers is.

Uitslag:

5e jongen: Wessel den Harder
8e jongen Cas Meijer

(Foto4)

De laatste race voor de lunch was de revanche van Iker. Vorige week verliep zijn wedstrijd niet naar wens maar hij liet vandaag zien dat hij op het podium thuishoort. Mooi aangemoedigd door teamgenoten behaalde hij de 2e plaats bij de jongens.

(Foto5)

Het andere podium in deze categorie was voor Feline die bij de meisjes een mooie 3e plaats wist te veroveren.

Uitslag:

2e jongen: Iker Slotboom
16e jongen Boris van Alpen Enthoven
26e jongen: Milan de Vreede
3e meisje: Feline Steijn
10e meisje: Maxine Takken
11e meisje: Milou van Beek.

(Foto6)

(Foto7)

Voor de categorieën 5,6 en 7 die in de middag reden was het moeder natuur die het wat moeilijker maakte. Met buien kwam de regen het parcours nat en glad maken wat het voor onze jeugd er niet makkelijker op maakte. De uitslagen lijsten waren nog niet beschikbaar voor deze groepen maar die kan je altijd nakijken op https://results.sporthive.com/ De highlights van deze races was een mooi podium voor Bas in categorie 5. Hij pakte bij de start een mooie voorsprong en wist deze tijdens de race verder uit te breiden en eindigde op een mooie 3e plaats bij de jongens.

(foto10)

De grootse groep WWV’ers startte in categorie 6, de regen had het veld toen al goed nat gemaakt waardoor de bochten op het gras telkens maar gladder werden. Voor Michelle was het pech met de ketting waardoor ze de race niet uit kon rijden.

(foto8)

(foto9)

In de laatste categorie was het weer een mooie strijd in de top 5. net als vorige week was het Kaj volle bak tot aan het einde bezig om zijn 5e plek veilig te stellen, maar met succes!  Voor Borja was het in de laatste ronde pech toen hij na een val met een kapotte fiets moest uitstappen.

(foto11)

 

De foto’s zijn te bekijken via deze link: https://drive.google.com/file/d/1rpXHBFmRF9eh-95BNjFgOYbWcezSigBg/view?usp=sharing

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest