LJC Oldebroek 18 september

door | okt 5, 2021 | jeugd MTB, Nieuws

Deel dit bericht via:

Mooie competitie tijdens de LJC in Oldebroek.

26 kinderen reden op 18 september mee op het mooie parcours in Oldebroek tijdens de laatste LJC van het jaar. (zie foto 1)

Het is een uitdagend parcours met steile klimmetjes en mooie rockgarden afdalingen. (zie foto 2)

De mooi lopende kombochten met voor de oudere categorieën een grote north shore die alleen met snelheid goed te rijden is. (zie foto 3)

De races waren opnieuw succesvol voor de rijders van WWV. In categorie 1 koos Arthur voor wat andere lijnen dan de nummer 2 in de race waardoor het spannend was tot de laatste ronde. In de laatste ronde reed hij weg van de competitie en eindigde op de eerste plaats. Casper reed ook een hele goede race en wist na een lange eindsprint op de streep zijn naaste concurrent te pakken voor een 7e plek bij de jongens. (zie foto 4)

Ook in categorie 2 was de eerste plek bij de meisjes pas later in de race duidelijk toen Julia kon wegrijden van haar directe concurrente. (zie foto 5 en 6)

Categorie 3 was ongelukkig voor Daan die in de rock garden afdaling hard onderuit ging. Gelukkig waren er genoeg dames van de ehbo om zijn been mooi in te pakken. Achteraf bleef het gelukkig bij wat schaafwondjes en blauwe plekken. (zie foto 7)

Cas reed in deze race, met mooie momenten met directe concurrenten, naar een 7e plek bij de jongens. (zie foto 8)

Categorie 4 was net als vorige week een mooie race voor Iker. Hij was in een gevecht met een van de sterke meisjes in de groep en wist daarmee naar een 3e plek bij de jongens te rijden. (foto 9)

In dezelfde categorie was er ook voor Feline een mooie derde plek bij de meisjes. (zie foto 10)

Bas in categorie 5 hoefde niet zo diep te gaan als vorige week maar kon daarmee wel zijn derde plaats veilig stellen tegenover de rest van de groep. (zie foto 11)

Categorie 6 waar de meeste WWV’ers in uitkomen was met bijna 50 renners aan de start een hele grote groep. Mae was in deze groep het beste meisje en bij de jongens waren Dave en Noel in een mooi gevecht om de 8e plaats bij de jongens die uiteindelijk door Dave werd gewonnen. (zie foto 12)

Categorie was een herhaling van de voorgaande wedstrijden voor Kaj. Moest hij in de vorige wedstrijd de nummers 1 en 2 nog laten gaan, in deze wedstrijd was hij er tot in de laatste ronde bij en werd het pas op de streep beslist wie er op het hoogste schot mocht komen staan.

Met een mooie wedstrijd en een mooie 3e plaats kon ook Kaj vooruitkijken naar een mooi NK.

In deze race eindigde ook Boris met een mooie 6e plek bij de jongens.

Volgende week zaterdag 25 september is het NK bij ons op de club in het Westland. Met de podium plaatsen die we nu hebben gezien kunnen we vertrouwen op een mooie wedstrijd op ons eigen thuis parcours.

De foto’s zijn te vinden via deze link: oldebroek.zip – Google Drive

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest