Miranda van Koppen en Kees van der Zanden stellen zich voor

door | nov 7, 2023 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Mogen wij onze nieuwe vertrouwenspersonen WWV aan jullie voorstellen: Miranda van Koppen en
Kees van der Zanden

Het is voor ons als vereniging belangrijk een veilig sportklimaat te bieden aan alle leden en vrijwilligers, zonder grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, agressie en geweld, discriminatie en seksuele intimidatie. Het bestuur van WWV is daarom blij te kunnen melden dat Miranda van Koppen en Kees van der Zanden de nieuwe vertrouwenscontactpersonen zijn binnen WWV.

Mocht je grensoverschrijdend gedrag signaleren of ervaren, dan kan je contact met een van de vertrouwenscontactpersonen opnemen. De vertrouwenscontactpersoon luistert en denkt met je mee.
Het bestuur wil via deze weg de vorige vertrouwenscontactpersonen Nico de Niet en Willy Leezer danken voor hun jarenlange inzet voor WWV als vertrouwenscontactpersoon. Miranda en Kees nemen het stokje over en stellen zich hieronder aan jullie voor.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • reddit

Ik ben Miranda van Koppen en ik ben 52 jaar oud. Getrouwd met Paul van Koppen en moeder van 4 kinderen tussen de 24 en 19 jaar oud. Onze oudste zoon heeft bij de nieuwelingen, junioren en Elite/Beloften van WWV gefietst. Ikzelf ben toen jarenlang mee geweest als verzorger. Op dit moment ga ik mee als verzorger bij de Elite/Belofte van WWV. De jongste twee zoons voetballen bij Lyra. Onze dochter doet aan tennis. Verder tennis ik, vind ik het leuk om te wandelen en fiets ik graag. Ik ben door Westland Wil Vooruit benaderd om eens na te denken over de functie van vertrouwenscontactpersoon. Deze functie was op dat moment niet ingevuld. In deze huidige tijd is het wenselijk om dit als vereniging te hebben. Samen met Kees van der Zanden ga ik deze functie invullen. Een vertrouwenscontactpersoon is er voor alle leden, vrijwilligers en begeleiders van WWV. Wanneer er een probleem is, schroom dan niet om contact met een van ons op te nemen. We zoeken dan samen naar een oplossing.
Ik ben te bereiken op: 06-30656754.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • reddit
Ik ben Kees van der Zanden, 68 jaar en woon in Poeldijk. Getrouwd en vader van 1 dochter en 2 zonen. In mijn werkzaam leven heb ik bij de douane in Rotterdam gewerkt. Toen mijn kinderen nog lid waren van WWV kwam ik regelmatig op de club. Ook zit ik al heel lang in het wieler comité van Poeldijk. Het afgelopen jaar zijn we daar echter ermee gestopt. Als het goed is komt er wel een vervolg aan de wielerronde. Zelf kom ik uit de hardloopwereld en veel marathons gelopen. Ook ben ik lang trainer geweest bij Olympus 70. Samen met Miranda van Koppen ben ik de vertrouwenscontactpersoon binnen WWV. Ik hoop natuurlijk dat ik als vertrouwenscontactpersoon weinig te doen heb, maar mocht je ergens mee zitten, neem dan gerust contact met mij of met Miranda op.
Ik ben te bereiken op: 06-12083218.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest