PLOEGENVOORSTELLING WESTLAND WIL VOORUIT 2024

Deel dit bericht via:

Aangezien het alweer 5 jaar geleden is dat de laatste ploegenvoorstelling plaatsvond werd het de hoogste tijd om deze traditie weer nieuw leven in te blazen. Maar hoe organiseer je dat in een tijdsbestek van 4 weken? Het antwoord: online. Niet zomaar online maar professioneel opgenomen in de studio van de WOS in de vorm van een tafelgesprek met delegaties van onze afdelingen en naast de presentator een zogenaamde “sidekick”. Ook de hoofdsponsors van onze vereniging moesten aan bod komen. Gelukkig hebben we mediaman Jeroen Toet in de pr-commissie en  al snel waren de contacten met de WOS gelegd en stonden de plannen op papier. Nu de uitvoering nog! Draaiboek, cameraman, wie komen er aan tafel, wat gaan we filmen met en bij de sponsors, ploegenfoto’s, filmpjes, uitnodigingen, catering. Er is een bak werk verzet maar …………………… het is gelukt!

Vrijdag 15 maart jl. zijn de opnames gemaakt van 3 afleveringen die vanaf morgen (zaterdag 23 maart) te zien zijn bij WOS Sport. Vanaf 18.41 uur tot zondag 18.00 uur is elk uur de eerste aflevering te zien.  In deze eerste aflevering komt de jeugd aan bod met jeugdrenners van de MTB, ren en veld. Ook komen de ID renners aan bod. Kees Stijger zit aan tafel namens de trainers en onze voorzitter Sjaak Buijs is de sidekick.

In de tweede aflevering, die vanaf het volgend weekend wordt uitgezonden, komen de nieuwelingen en de junioren aan tafel met ploegleider Mark Stijger. De sidekick hierbij is Marcel den Haan namens de trimmers en de supportersclub WWV.

De laatste aflevering is voor de elite/belofte renners met ploegleider Rick van der Zanden. Sidekick in de aflevering is de wethouder van sport van de gemeente Westland Anko Goudswaard. Hij komt onder meer vertellen over de tour de France femmes die op 12 augustus a.s. door het Westland rijdt. Digitaal is ook Mylène de Zoete erbij. Mylène is opgegroeid bij WWV en is nu professioneel wielrenster bij Ceratizit-WNT Pro Cycling Team en hoopt de tour de France femmes te mogen rijden!

Stefan van Eijk van de WOS presenteert alle afleveringen.

Mochten jullie niet kunnen wachten op de volgende afleveringen,  wij hebben alle drie de afleveringen achterelkaar gezet en deze zullen vanaf morgenavond 20.00 uur op onze FB pagina gedeeld worden.

Onze dank gaat uit naar alle renners en rensters, ploegleiders, trainers en sponsors voor jullie meedenken en het aanleveren van materiaal en de medewerkers van de WOS voor hun gastvrije ontvangst en professionele aanpak! Ook een woord van dank aan de wethouder van sport Anko Goudswaard en Mylène de Zoete voor hun bijdrage.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar het bestuur, de Businessclub WWV en de SWEW voor het mogelijk maken van deze ploegenvoorstelling!

De organisatie:
Jeroen Toet
Anita van der Hoeven
Kees Stijger
Mark Samwel
Astrid Bax

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest