Renewi NK MTB Jeugd 25 september 2021

door | okt 3, 2021 | jeugd MTB, Nieuws

Deel dit bericht via:

Wat een super mooi NK hebben we weer gehad deze zaterdag, 252 deelnemers genoten van een top dag. Het was mooi weer, het parcours lag er helemaal top bij, het was druk met publiek en renners en de races waren spannend

En ook voor WWV was het een mooie score met 33 deelnemende renners en een fantastisch resultaat met maar liefst 20 top tien plaatsen, 3x brons en 3x Goud.
Foto’s van de prijsuitreikingenhttps://photos.app.goo.gl/NL32GEA3mRRTLacY6

Iedereen was van te voren toch best wel een beetje gespannen. Op eigen parcours met heel veel publiek en natuurlijk meedoen met het Nederlands kampioenschap.

In Categorie 1 bij de Jongens waren er hoge verwachtingen en hele mooie prestaties. Al onze jongens zij in de top tien geëindigd met als kers op de taart een mooie gouden plak voor Arthur Garrat die eigenlijk vanaf de start liet zien dat hij degene was die met het Goud naar huis zou gaan.
Categorie 1 /  jongens 
1 Arthur Garrat
6 Thijs van der Worm
9 Casper Schouten
Foto’s:https://photos.app.goo.gl/L1g88ijsnwGADomH8

In categorie 1 voor de meisjes was het Lara die de eer van de club moest hooghouden.
En met een hele mooie 6e plaats heeft ze dat fantastisch gedaan. Officieus waren we hier ook een beetje winnaar van het Goud omdat Cheyenne uitkomt voor Avantie maar voor de mtb bij ons meetraint.
Categortie 1 / meisjes
1 Cheyenne van der Meer
6 Lara Koornstra
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/sNJhUHzfFzysanh48

In categorie 2 van onze jongens in de strijd, het oefenen op de rock gardens liet hier een resultaat zien met een paar hele mooie inhaal acties van Teun. Ook Kick en Stijn lieten zien dat we nog wat van deze jongens kunnen verwachten in de komende jaren.
Categorie 2 / jongens
8 Teun Gardien
11 Kick de Jong
14 Stijn Weeber
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/NSbp94Vg9gix6Jm9A

Categorie 2 bij de meisjes legde extra druk op de schouders van Julia die haar titel moest prolongeren.
En hoe! Direct na de start lag ze nog even op de vierde plaats maar dat was na de derde bocht al weer helemaal goed gemaakt. Ze reed naar de eerste plek en liet deze zeker niet meer los. Met overmacht reed ze weg van de concurrentie en pakte zo opnieuw het Goud.
Categorie 2 / meisjes
1 Julia Herman
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/sNJhUHzfFzysanh48

In categorie 3 van de jongens was er een Bronzen plak voor Wessel. Hij reed de laatste LJC’s al steeds heel sterk maar had niet gerekend op een podium plaats, vandaar dat deze mooie bronzen plak dubbel verdiend is omdat hij ook in deze race keihard werkte om zijn voorsprong vast te houden. Dit lukte fantastisch met in de laatste ronde 30 seconden voorsprong op de nummer 4 en daarmee zeker van een podium plaats.

In deze race reed Daan vlak achter Cas en dit had een hele mooie strijd kunnen worden maar Daan had helaas dubbel pech, eerst met problemen aan zijn fiets en later in de race viel hij hard in een moeilijke bocht en moest de
race verlaten. Cas reed sterk in de rest van de race en eindigde op een hele mooie 7e plaats.
Cat 3 /Jongens
3 Wessel den Harder
7 Cas Meijer
DNF Daan van der Voort
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/DfeEvA6iAywvDwNs9

Categorie 4 liet mooie strijd zien op alle plaatsen in het veld, Iker had een hele goeie start en ging als eerste het veld in en eindigde uiteindelijk op een mooie 4e plaats. David had even wat last van een foutje van de jury maar liet zien dat trainen helpt door telkens op de rockgarden in het middenterrein plaatsjes te pakken. Ook Billy en Milan waren net als de meeste renners aan de finish helemaal uitgeput van de zware inspanning en lieten zien tot de volle 100% te kunnen gaan om goed te presteren.
Categorie 4 / Jongens
4 Iker Slotboom
11 Boris van Alphen Enthoven
18 David van Aalst
25 Billy Vreugdenhil
26 Milan de Vreede
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/FNtFejv7RYoZkrn2A

Categorie 4 bij de meisje leverde voor WWV 2 top tien plaatsen op voor Feline en Maxime en een mooie 12 plek voor Milou.
Categorie 4 / meisjes
4 feline Steijn
7 Maxime Takken
12 Milou van Beek
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/e27MLwDj7eXt8oKx5

Categorie 5 bij de jongens was weer spannend voor WWV want Bas kwam pas in het laatste gedeelte van de race in het zicht van het podium.  Maar de derde plek die hij veroverde liet Bas niet meer los en hij ging net als eerder in de LJC’s volle bak tot op het einde. Uitgeput maar wel met een verdiende mooie derde plek en daarmee een Bronzen plak op het podium.
Categorie 5 / jongens
3 Bas Herman
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/ABH9bViy1NHofWjG7

Categorie 6 was samen met categorie 7 de grootste groep met een startveld van bijna 50 renners. Dit geeft een hele mooie start waarbij je de kettingen hoort kraken en het hele veld voorbij stuift. In de top tien een mooie strijd tussen onze WWV’ers om de 7e plaats. Dave trok hier aan het langste eind en bleef Noel de baas. De andere jongens in deze groep lieten zien dat iedereen rekening moet blijven houden met het blauw groen uit het Westland.
Categorie 6 / jongens
7 Dave Boekestijn
8 Noel Goijert
12 Lorenzo de Bruin
15 Splinter van ’t Hoff
22 Jurgen den Harder
25 Jurre van de Kaaij
33 Ties Hofstede
Foto’s: https://photos.app.goo.gl/ZFrgdRyxn54huA68A

In Categorie 6 bij de meisje liet Mea zien wie er de baas is, van start tot finish reed ze ijzersterk in de gouden positie. Met mooie top tien klasseringen voor Michelle en Nanet was er ook in deze groep reden tot een mooi feestje.
Categorie 6 / meisjes
1 Mae Cabaca
6 Michelle Druif
7 Nanet Huising
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/KCc5z1Xhuw3qU8sMA

En als je denkt dat je hard kan rijden en obstakels de baas bent, kom dan eens kijken bij de oudste groep bij de jeugd. Je krijgt medelijden met het materiaal als je ziet wat voor krachten daar loskomen. Onze jongens waren maar met z’n tweeën in deze groep maar wat een mooie strijd. Kaj wisselde meerdere keren van positie met de nummer 4 waardoor Boris langzaam dichterbij kon komen. In de laatste ronden werd alles toch op z’n plaats gezet wat voor Boris een hele mooie 5e plek en voor Kaj het podium en het Brons opleverde.
Categorie 7 / Jongens
3 Kaj Roeling
5 Boris van der Voort
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/YAic8HpPwUkNGbqe7

Al met al een fantastische dag, een mooie afsluiting van het MTB seizoen en een groot succes voor onze mooie club.
Met dank aan de weergoden, alle renners en ouders/begeleiders, de vele vrijwilligers, onze ‘huis’fotograaf Martin de Graaf en natuurlijk onze sponsoren!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest