SJAAK BUIJS IS DE NIEUWE VOORZITTER VAN WWV

door | feb 3, 2021 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Tijdens de (digitale) Algemene Ledenvergadering van 7 december jl. is Sjaak Buijs gekozen tot nieuwe voorzitter van WWV. Paul van den Enden overhandigde hem na 7 jaar voorzitterschap symbolisch de voorzittershamer. Sjaak is zeker geen onbekende binnen onze vereniging. Via zoon Quinten kwam hij ruim 6 jaar geleden in contact met WWV en is sindsdien achter de schermen al actief binnen de vereniging. Sjaak is een verenigingsmens in hart en nieren. Naast zijn eigen bedrijf met bloeiende planten in De Lier is hij voorzitter van het Fleur Golf Event, secretaris bij Buurtpreventie buiten gebied De Lier, lid van de Ledenraad Rabobank Westland en was hij tot voor kort voorzitter in de Adviesraad Planten bij Royal FloraHolland en bestuurder van Carnavals Vereniging De Theebukkers.

Op zijn Facebookpagina plaatste Sjaak de volgende tekst:

“Zojuist ben ik tijdens de Algemene leden vergadering van Westland Wil Vooruit tot Voorzitter Gekozen. Iedereen in de wielerwereld kent Westland Wil Vooruit als ‘die mooie club uit het Westland met al zijn toppers’. Daarom ben ik TROTS om als voorzitter bij te mogen dragen aan deze mooie vereniging.

Als doel heb ik het versterken van de verbindingen tussen de verschillende disciplines en het bestuur. Ik wil als verbinder meer eenheid en samenwerking creëren. Mijn drijfveer is de gedrevenheid van de vele vrijwilligers. De mensen met hun hart op de juiste plek. Iedereen doet z’n best op zijn of haar eigen manier. Ik denk dat we door het bundelen van hun krachten nog meer kunnen bereiken. Alleen ben je misschien wel sneller maar samen komen we verder!

Ik kijk uit naar deze nieuwe stap. Ik verwacht met alle leden een mooie en sportieve tijd tegemoet te gaan.

En met deze mooie Film is het resultaat van onze nieuwe led verlichting goed uitgelicht.”

WWV wenst Sjaak heel veel succes als voorzitter van onze mooie vereniging en bedankt Paul van den Enden voor zijn inzet en betrokkenheid als voorzitter de afgelopen 7 jaar!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest