Sjors Lugthart en Roxanne Takken winnen KNWU-trainingstijdrit

Deel dit bericht via:

In aanloop naar het wedstrijdseizoen was er op het parcours van Amsterdam-Sloten een testtijdrit. Hierbij werd Sjors Lugthart winnaar bij de nieuwelingen mannen, Roxanne Takken won bij de nieuwelingen vrouwen.

Om het rijden van wedstrijden weer wat aan te jagen, was op initiatief van de KNWU een trainingstijdrit voor renners onder de  27 jaar georganiseerd. Op het 2,5 kilometer lange wielerparcours van Amsterdam-Sloten werd een rit-tegen-de-klok over vier ronden gereden, goed voor 10 kilometer.

Met 8 nieuwelingen jongens en 2 nieuwelingen dames aan de start was WWV goed vertegenwoordigd. Voor onze 1ste jaars renners was dit een mooi meetmoment om te kijken waar je, na een lange winter trainen, staat ten opzichte van andere renners.

Bij de nieuwelingen mannen was Sjors Lugthart de snelste. De onstuimige omstandigheden stoorden de 16-jarige niet, want hij raffelde de tien kilometer in 13:9,11 af, goed voor een gemiddelde van 45,57 km/u. Ploeggenoot Mees Vlot had 21 seconden meer nodig en werd keurig derde. Ook de andere renners van WWV hebben het goed gedaan. Met uiteindelijk 4 renners in de top 8 mogen we zeer tevreden zijn met de prestaties.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest