Stem op WWV bij Rabo ClubSupport 2022

door | sep 7, 2022 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Dit jaar doet WWV mee met de actie Rabo Club Support.
Het is dus de eerste keer dat wij jullie verzoeken een stem op WWV uit te brengen.
We hopen hiermee een extra bijdrage op te halen voor de verbouwing van ons clubgebouw die dit najaar zal starten.

De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen en de leden van de bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel. Vanaf 5 september kan er gestemd  worden door leden van de Rabobank (12 jaar en ouder) en elke stem brengt een bepaald bedrag op.Hoe meer stemmen er op WWV uitgebracht worden, des te groter is de bijdrage vanuit deze actie; oftewel alle stemmen tellen en probeer mensen in je omgeving (bijv. ouders, partner, kinderen, familie, vrienden, buren, enz.) te mobiliseren om op WWV te stemmen.

Ben je lid van Rabobank? Stem dan op WWV:   stemmen gaat eenvoudig door in te loggen in de RaboApp of Rabo Internetbankieren.Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan, selecteer Westland Wil Vooruit en stemmen maar! We ontvangen je stem graag vóór 27 september. Meer info via de website van de RabobankRabo ClubSupport – stemmen

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, dan kun je je gratis registreren. Dit kan eenvoudig via de Rabo App, maar ook via Rabo Internetbankieren. Onder ‘lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen gratis aanmelden.

In de eerste twee weken van oktober worden alle clubs bekendgemaakt die mogen rekenen op ondersteuning van de bank.We hopen dat we dankzij jullie een mooie bijdrage mogen ontvangen van de Rabobank.

Hartelijk bedankt alvast voor jullie stem!

Het Bestuur van Wielervereniging Westland Wil Vooruit

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest