Topcompetitie Slag om Woensdrecht

Deel dit bericht via:

Zondag 28/04 was het tijd voor de Topcompetitie wedstrijd Slag om Woensdrecht. De tweede editie van deze koers en tevens tweede deelname voor de Elite/Belofte van Westland Wil Vooruit. Wilfred Slieker schreef een verslag.

We stonden aan de start met Nick, Coen, Jelle, Thomas van B., Micky en Wilfred. Vanwege de harde wind (windkracht 5 met uitschieters naar 6) was de verwachting dat het oorlog zou zijn vanuit het vertrek. We werden niet teleurgesteld! Na een kamikaze neutralisatie vanaf de start op Aviolanda (jaja.. WWV wist dit jaar wel de start te vinden) spatte het peloton direct in diverse groepen uiteen toen de koers werd vrijgegeven. Nick was bij de pinken en zat goed voorin. De overige renners zaten wat verder naar achter in het peloton.
Vooraf had Nick aangegeven in de kopgroep te willen zitten en ja hoor, hij hield woord!
Voor Micky en Thomas was het flink aanpoten en raakten ze helaas al snel achterop. Wilfred zat bij de officiële start ook wat te ver van achter en kwam in de 4e groep terecht. Jelle en Coen zaten hier een groep voor. Uiteindelijk raakten deze groepen te ver achter op de kop van de wedstrijd en moesten de koers verlaten. Nog één brommer in koers! Mooi in beeld tijdens de live uitzending (de sponsors kunnen blij zijn). Langzaam namen de krachten af bij Nick en moest uiteindelijk lossen uit de kopgroep. De batterij was helemaal leeg en uiteindelijk moest Nick in de laatste ronde de strijd staken.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • reddit

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest