TOUR DE FRANCE QUIZ

door | jun 23, 2021 | Nieuws, Trimmers

Deel dit bericht via:

Zin in een gezellig avondje Quizzen met de Quiz Brothers en WWV?
Dan nodigen wij je uit om je voor a.s. vrijdagavond 25 juni aan te melden voor deze online Tour de France Quiz.

De organisatie van deze WWV Tour de France Quiz is in handen van de Quiz Brothers in samenwerking met onze eigen ‘trimmers denktank’.
Velen van ons hebben ongetwijfeld al eerder kennisgemaakt met het fenomeen online quizzen en ook nu belooft het weer een top quiz te worden; Gerben Vreugdenhil neemt samen met de Quiz Brothers de presentatie op zich!

Aan jullie het verzoek om verschillende teams samen te stellen (b.v. teamgenoten, ouders/familie, vrienden(innen), collega’s etc.) en in te schrijven
via het aanmeldformulier in deze link:

Aanmeldformulier online Tour de France Quiz op vrijdag 25 juni 2021 (aanvang 20.00 uur)

De inschrijfkosten zijn Euro 15,- per team.
Je kunt als team met een aantal bij elkaar zitten (max. 4 volgens de huidige Corona richtlijnen), maar natuurlijk kun je ook afzonderlijk online inloggen.
Vergeet niet een leuke teamnaam te bedenken en geef aan wie jullie teamcaptain is.
Na de aanmelding krijg je vanuit de Quiz Brothers de inschrijfbevestiging en verdere informatie die nodig is om mee te doen.

Alle teams krijgen tijdens de quiz nog de gelegenheid om een vrijwillige donatie naar eigen inzicht te doen waarbij de opbrengst wordt gebruikt voor de verbouwing van de kantine van WWV.

Wil je een prijs beschikbaar stellen voor deze fantastische avond? Neem dan contact op met Gerben Vreugdenhil. Vermeld in de mail de prijs die je wilt doneren en stuur eventueel het logo mee van het bedrijf. Voor vragen is Gerben telefonisch bereikbaar via 06-28553771.

Dus reserveer vrijdagavond 25 juni in je agenda (de vooravond van de start van de Tour de France), geniet van het gezellig samen quizzen en test je kennis!
En vergeet je niet aan te melden………….       Tot vrijdag!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest