CyclingClassNL-testdagen: 4 mei bij WWV

door | mrt 2, 2022 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Doe mee aan de CyclingClassNL-testdagen!

CyclingClassNL is een samenwerkingsverband tussen de KNWU, NOC*NSF en Team Jumbo-Visma. 

Na een geslaagde start in 2021 middels de CyclingClass NL-testdagen in Limburg is er een vervolg voor het seizoen 2022-2023. Om de selectie voor volgend seizoen vorm te geven, organiseert CyclingClassNL binnenkort testdagen bij jou in de buurt en trekken ze met de Team Jumbo-Visma Academy Truck het land in.

Op woensdag 4 mei zijn ze te gast bij Westland Wil Vooruit.

Jongeren uit 2005, 2006 en 2007 kunnen zich aanmelden voor een locatie en dag naar keuze. De primaire doelgroep bestaat uit jongeren die zijn geboren in 2006 en zowel licentiehouders als niet-licentiehouders zijn van harte welkom.
Uitgebreide informatie én aanmelden gaat via het online inschrijfformulier https://www.cyclingclassnl.com/testdagen/?mc_cid=e4c2933e1c&mc_eid=99eb4fd767

De testdagen dienen enerzijds als selectieprocedure voor de CyclingClassNL-selectie voor het nieuwe seizoen en bieden tegelijkertijd een testmogelijkheid voor jongeren die het leuk vinden om mee te doen aan een talententest. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid rapport met aanknopingspunten voor zijn of haar verdere ontwikkeling. Daarnaast zullen wielerverenigingen, regio’s en de KNWU middels de uitkomsten van de talententest je kunnen helpen in je route naar verdere ontwikkeling en plezier in de wielersport.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest