Kledinginfo en -reglement

Kledingverkoop

Elke eerste donderdag van de maand is er de mogelijkheid om clubkleding te kopen en te passen.Op deze donderdagavonden zijn wij van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig in het clubgebouw van WWV.

Controleer ook even de agenda in de Socie app.

 

Betaling

Er kan met Pin betaald worden.

Contactpersonen

Wilma, Gerda en Miranda.

Vragen? Bel Wilma tussen 17:00-18:00 uur tel. 0174-628852 of Gerda tel. 06-32060109.

Verplicht dragen van de kleding

Tijdens wedstrijden onder de KNWU auspiciën: klassiekers (Westlandse) criteriums, het clubkampioenschap, alle wedstrijden gehouden op het parcours van WWV en tijdens individuele en georganiseerde trainingen!

Schade aan kleding door valpartij

Dit is alleen voor licentierijders die tijdens een officiële wedstrijd of een door WWV georganiseerd trainingskamp ten val gekomen zijn.

Let wel: voor kapot gevallen kleding (koersbroek, shirt korte mouw, snelpak) maakt de ploegleider melding bij de kledingcommissie van de renner om wie het gaat en welk kledingstuk in aanmerking komt voor de 50% regeling.
De kapotte kleding kan dan door de renner zelf op de eerstvolgende kledingavond ingeleverd worden bij aanschaf van eenzelfde kledingstuk. De kleding kan tegen betaling van 50% van het bedrag gekocht worden.

Nederlands Kampioenen

Een Nederlands kampioen ontvangt van de vereniging 1 koersbroek en 1 shirt korte mouw.

Wasadvies afgegeven door Bioracer

Om langer plezier te hebben van de kleding wordt er geadviseerd deze direct na het sporten in handwarm water uit te spoelen. Daarna de kleding wassen op de temperatuur die is aangegeven op het etiket in de kleding. Gebruik geen wasverzachter!!Voor het wassen van handschoenen, regenkleding, etc. waar klittenband aan wordt geadviseerd deze in een speciale waszak te doen om beschadiging van de andere kleding te voorkomen.

Pin It on Pinterest