Vertrouwenscontactpersoon Kees van der Zanden

Ik ben Kees van der Zanden en woon in Poeldijk. Getrouwd en vader van 1 dochter en 2 zonen. In mijn werkzaam leven heb ik bij de douane in Rotterdam gewerkt. Toen mijn kinderen nog lid waren van WWV kwam ik regelmatig op de club. Ook zit ik al heel lang in het wieler comité van Poeldijk. Het afgelopen jaar zijn we daar echter ermee gestopt. Als het goed is komt er wel een vervolg aan de wielerronde. Zelf kom ik uit de hardloopwereld en veel marathons gelopen. Ook ben ik lang trainer geweest bij Olympus 70. Samen met Miranda van Koppen ben ik de vertrouwenscontactpersoon binnen WWV. Ik hoop natuurlijk dat ik als vertrouwenscontactpersoon weinig te doen heb, maar mocht je ergens mee zitten, neem dan gerust contact met mij of met Miranda op. Ik ben te bereiken op nummer 06-12083218.

Pin It on Pinterest