Woord van de voorzitter

door | jun 27, 2021 | Nieuws

Deel dit bericht via:

Beste wielervrienden van WWV,

Ondanks de coronarestricties hebben we de afgelopen weken weer enkele mooie evenementen op ons clubparcours mogen organiseren.
Van de Paul Sosef Cup voor de Mountainbike tot trainingskoersen voor het district Zuid-Holland.

Met het ingaan van de nieuwe versoepelingen kunnen we ook weer mooie andere evenementen gaan organiseren:
Op de donderdagen de Sjabo zomeravondcompetitie, op zondag 4 juli de Westland Cyclo Classic Tour (drie ex-wereldkampioenen en andere prominente wielrenners van vroeger komen naar WWV) en het Nederlands Kampioenschap Mountainbike voor de jeugd wordt ook op WWV gehouden en komt steeds dichterbij. Dit NK vindt plaats in het weekend van 24 en 25 september 2021.

Voor dit NK MTB zal het offroad-parcours bij WWV flink op de schop gaan. Er is nog veel werk te verzetten; er zijn zelfs plannen voor enkele kombochten!
Maar door de enorme inzet van een grote groep vrijwilligers zal dit vast goed komen!

De verbouwing van het MTB-parcours is niet het enige voorbeeld van de inzet van een grote groep vrijwilligers die Westland Wil Vooruit rijk is.
Er zijn heel veel mooie initiatieven die steeds meer vorm beginnen te krijgen, zoals de nieuwe jeugdcommissie, het trimmerscollectief en de bouwgroep wielerkantine.
Daarnaast is het wagenpark inmiddels helemaal opgefrist/voorzien van de nieuwe clubkleuren én dit najaar wordt er al gestart met de verbouwing van onze kantine!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • reddit

Dit zijn slechts enkele voorbeelden maar er lopen nog veel meer projecten!  Het bestuur is hiervoor met verschillende partijen in gesprek om dit allemaal voor de leden te kunnen regelen.

Als blijk van onze dankbaarheid naar onze trouwe trainers en begeleiders, worden er binnenkort kledingvouchers uitgedeeld (op naam). Als bestuur zijn wij overtuigd van de kracht van een gezamenlijk tenue. Niet alleen voor de uitstraling, maar vooral ook voor de veiligheid van elke renner/renster tijdens trainingen.

Vrijdag 17 september de jaarlijkse vrijwilligers BBQ
Op deze dag kunnen alle vrijwilligers (in een heerlijk najaarszonnetje) nog één keer genieten van onze nostalgische kantine. Kort daarna zal deze sluiten voor de transformatie tot Wielerkantine.
Aan alle vrijwilligers: SAVE THE DATE!

Als gevolg van de versoepelingen blijkt het toch mogelijk om de wielerronde van Honselersdijk door te laten gaan. Deze ronde zal a.s. donderdag 1 juli op het WWV parcours verreden worden.

Het is trouwens de eerste wedstrijd waarbij weer publiek welkom is. Daarom pakken we uit met een BBQ met friet, een biertje en muziek op het terras.
Iedereen is welkom, dus kom vooral gezellig kijken!

De versoepelingen zijn mooi, maar we kunnen de 1,5 meter-regel nog niet loslaten. Wij hopen geen politieagentje te hoeven spelen en vragen u daarom vriendelijk hierin uw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Stel anderen alstublieft niet teleur als hierom wordt gevraagd!

Ik ben nu een half jaar bezig om alle betrokkenen in de vereniging te leren kennen. Door de restricties was dat soms lastig, maar tot nu toe denk ik dat het goed is gelukt.
Ik hoop jullie allemaal snel weer te kunnen zien en spreken om jullie persoonlijk te bedanken voor jullie bijdrage aan onze vereniging.

Vriendelijke groet,

Sjaak Buijs

Voorzitter Westland wil Vooruit

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest