Uitslag Westlandse Rondjes MTB jeugd WWV Monster

Op woensdag 19 juli reed een aantal MTB jeugdleden van WWV in Monster een Westlands rondje. De voorspelde regen bleef uit en het was heerlijk fietsweer. Voor de Dikke Banden Race was veel plaatselijke jeugd komen opdraven en samen met de fans van de WWV-jeugd zorgde dat voor een mooi publiek. Het rondje dat gereden werd was 1,5 kilometer lang.

De fanatieke speaker Brenda Köhler praatte de boel aan elkaar en maakte het publiek lekker enthousiast. De handen gingen goed op elkaar voor alle renners. De drie categorieën startten traditiegetrouw na elkaar en reden gelijktijdig de rondjes. De oudste renners 3 en de jongste 2 rondjes. Respect was er vooral voor Aiden Tancil die de wedstrijd reed met een dubbele kaakbreuk na een val afgelopen weekend op een mountainbikeparcours. Dat weerhield hem er niet van om gewoon op zijn fiets te stappen en tweede te worden. Arthur Garratt kreeg ook de handen op elkaar: hij startte in de tweede groep en kwam als tweede van alle renners over de finish.

Bij de prijsuitreiking kregen alle winnaars (jongens en meisjes apart) een bosje bloemen van Flower Art en een waardebon van Moon Collectibles, beide gevestigd in Monster. Ook kregen alle deelnemers een ijsje van Dirks Friterie. Bedankt sponsors!

Het volgende Westlandse Rondje is donderdag 27 juli in Wateringen. Inschrijven kan dan vanaf 12.15 uur en de race start om 13.15 uur. Hopelijk zien we jullie dan weer allemaal! Voor meer informatie zie de site van Stichting Wielerevenementen Westland: www.swew.nl.

De uitslag van de MTB jeugd WWV:

2015/2016/2017/2018

1.      Sem van Leeuwen
2.      Aiden Tancil

2013/2014

1.      Arthur Garratt
2.      Quinten Köhler
3.      Roël Köhler
4.      Dante Tancil
5.      Sara Hart
6.      Xenn Vijverberg
7.      Levi Schalkoort
8.      Marieke de Ruiter

2011/2012

1.      Cas Meijer
2.      Teun Gardien
3.      Vince van Arendonk

 

 

Pin It on Pinterest