Uitslag Westlandse rondjes MTB Jeugd WWV Wateringen

27 juli 2023 vond in Wateringen de 49ste profronde plaats. Een onderdeel van dit evenement is voor de  MTB Jeugd van WWV.

Lex Thoen zorgde als speaker voor een fijne sfeer. Het leek bijna alsof de zon scheen, terwijl het in werkelijkheid behoorlijk regende.

Alle rijders pasten hun rijstijl aan op het natte wegdek, waardoor er tijdens deze wedstrijden geen valpartijen waren.

Maar er werd toch wel hard gekoerst in WWV tenue.

Alle drie de categorieën starten ongeveer dertig seconden na elkaar. In de oudste categorie was het, na een behoorlijk felle eindsprint, Cas Meijer die beschikte over de rapste benen. Boaz Goijert werd hierdoor tweede in het natte Wateringen.

In de middelste categorie werd van het begin af aan flink gas gegeven. Er ontstond een kopgroepje met daarin Arthur Garratt en Quinten Köhler. Bij de achtervolgers was er weinig samenwerking waardoor Nijs Alleblas het genoeg vond en alleen in de achtervolging ging. De rest van de groep versnipperde hierdoor.

In de jongste categorie trokken Sep van der Hout en Aiden Tancil samen op, maar uiteindelijk moest Sep in Aiden toch zijn meerdere erkennen.

Dinsdag 8 augustus is de volgende wedstrijd tijdens de wielerronde van De Lier. De organisatie heeft weer een mooie ronde voor ons uitgezet. Komen jullie ook?
Vanaf 14.00 kun je je inschrijven en om 15.00 klinkt het startsignaal! Tot dan!

De uitslag Westlandse rondjes MTB jeugd WWV Wateringen:

2015/2016/2017/2018
1. Aiden Tancil
2. Sep van der Hout
3. Sem van Leeuwen

2013/2014
1. Arthur Garratt
2. Quinten Köhler
3. Nijs Alleblas
4. Dante Tancil
5. Roëll Köhler
6. Ynte Alleblas
7. Luuk Koornstra
8. Kick Batist

2011/2012
1. Cas Meijer
2. Boaz Goijert
3. Lara Koornstra

Pin It on Pinterest