WELKOM!

Op zaterdag 25 september 2021  wordt er op het vernieuwde Renewi parcours op het terrein van Westland Wil Vooruit het Renewi NK MTB Jeugd verreden.  Het bestuur van Westland Wil Vooruit is trots dat we in deze corona tijd samen met de KNWU een NK mogen organiseren.

Voorzitter Sjaak Buijs van Westland Wil Vooruit: “Allereerst van harte welkom in het Westland voor het Renewi NK MTB Jeugd 2021.

Ik ben trots dat we als vereniging een mooi NK Mountainbike voor de jeugd mogen organiseren. Grote dank aan de club vrijwilligers die al weken bezig zijn met het organiseren van deze wedstrijden en het vernieuwen van het parcours.

Ook dank aan onze trouwe sponsoren en dan met name Renewi. Met Renewi trekken we gezamenlijk op om een duurzame wielervereniging te zijn. Het Renewi NK Mountainbike jeugd wordt daarom CO2 neutraal georganiseerd en ons MTB-parcours is opgeknapt met 100% gebruik making van gerecyclede grondstoffen en materialen.  We willen ook de gemeente Westland bedanken die voor dit NK een financiële bijdrage heeft geleverd.

Tenslotte wens ik alle deelnemers een sportief NK toe. Veel plezier!!”

Pin It on Pinterest