Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NK jeugd veldrijden

12 februari 2022

Op zaterdag 12 september 2022  wordt er op het vernieuwde Renewi parcours op het terrein van Westland Wil Vooruit het Renewi NK Veldrijden Jeugd en ID-renners verreden.  Het bestuur van Westland Wil Vooruit is trots dat we in deze corona tijd samen met de KNWU een NK mogen organiseren.

Voorzitter Sjaak Buijs van Westland Wil Vooruit: “Allereerst van harte welkom in het Westland voor het Renewi NK Veldrijden Jeugd en ID-Renners 2022.

Ik ben trots dat we als vereniging een mooi NK Veldrijden voor de jeugd en ID-renners mogen organiseren. Grote dank aan de club vrijwilligers die al weken bezig zijn met het organiseren van deze wedstrijden.

Het parcours is uitgezet door Luke Verburg en Menno Huising. Beide renners hebben jarenlang met veel plezier meegedaan aan de Jeugdveldritwedstrijden in Nederland. Afgelopen jaar hebben beide renners Nederland vertegenwoordigd op het EK Veldrijden op de VAM Berg. Menno en Luke trainen nog wekelijks op het parcours waar het NK op gaat plaatsvinden.

Luke Verburg: ‘’Als ik nog jeugd was, had ik graag op dit rondje het NK willen rijden. Alles komt erin terug: techniek, snelheid en een stukje lopen. Daarnaast is het een heel compact parcours geworden, waardoor het publiek de renners en rensters makkelijk kan zien en aanmoedigen. En natuurlijk succes aan alle deelnemers!’’

Ook dank aan onze trouwe clubsponsoren en dan met name Renewi. Met Renewi trekken we gezamenlijk op om een duurzame wielervereniging te zijn. Het Renewi NK Veldrijden jeugd wordt daarom CO2 neutraal georganiseerd.

We willen ook de gemeente Westland bedanken die voor dit NK een financiële bijdrage heeft geleverd.

Tenslotte wens ik alle deelnemers een sportief NK toe. Veel plezier!!”

Gegevens

Datum:
12 februari 2022
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Westland Wil Vooruit
Broekpolderlaan 14
Honselersdijk, Zuid-Holland 2675 LJ Nederland
+ Google Maps

Pin It on Pinterest

Share This