Nieuwelingen en junioren WWV rijden dit jaar met de HJC Valeco helm

Deel dit bericht via:

De nieuwelingen en junioren van Westland Wil Vooruit koersen komend jaar met helmen van het Zuid-Koreaanse merk HJC. De renners gaan rijden met de wit-grijze HJC Valeco.

Wij waren op zoek naar een partner om de uitstraling van de ploeg te vergroten én zijn erg blij dat dat met distributeur Wolvenberg gelukt is, aldus de ploegleiders van de nieuwelingen en junioren. De renners zijn nu al zeer tevreden over de helm waarmee ze sinds de jaarwisseling rijden.

Het bedrijf Wolvenberg, gevestigd in Kontich vlakbij Antwerpen, is de distributeur van de HJC helm in de Benelux. De wil om langer dan één seizoen aan elkaar verbonden te zijn is uitgesproken door beide partijen. Aan het einde van het seizoen zal de balans worden opgemaakt om te kijken of beide partijen elkaars ambities ondersteunen en versterken.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • reddit

In haar 40-jarig bestaan heeft Wolvenberg verschillende merken in de Benelux markt neergezet. Naast HJC is Wolvenberg ook exclusief distributeur van Castelli, BORN, Sportful, Roeckl, Uvex en SealSkinz.

HJC is niet nieuw in het wielrennen. Zij zijn komend seizoen sponsor van wielerploeg AG2R Citroën Team én Israel Start-Up Nation. De afgelopen jaren waren zij ook sponsor van Lotto Soudal.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest