Dikke Banden Race

[rank_math_breadcrumb]

De Dikke Banden Race wordt speciaal georganiseerd voor kinderen in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 12 jaar en worden verreden tijdens de negen Westlandse wielerrondes in de dorpskernen van Gemeente Westland. Alle kinderen kunnen (gratis) meedoen. Meefietsen kan op een gewone fiets of mountainbike met dikke banden. Minimaal moeten de banden 28 mm breed zijn!

Het gehele seizoen wordt er een klassement bijgehouden en op de finaledag worden de prijzen en echte wielertruien uitgereikt.
Voorts wordt er jaarlijks een landelijke Dikke Banden Race finaledag georganiseerd. De kinderen kunnen zich voor de landelijke finaledag plaatsen door als eerste over de streep te komen bij een Dikke Banden Race.
De organisatie van de DBR bestaat uit een flinke groep trouwe vrijwilligers die jaarlijks klaarstaan om de jeugdige rijders te begeleiden en te faciliteren tijdens de negen races in de verschillende dorpskernen. Dit alles in samenwerking met de plaatselijke wielercomités.

De coördinatie en organisatie vanuit WWV is in handen van Annet Duijvesteijn en Mieke Stijger en is bereikbaar via Miekestijger@hetnet.nl

Pin It on Pinterest