Vertrouwenscontactpersoon Miranda van Koppen

Ik ben Miranda van Koppen. Getrouwd met Paul van Koppen en moeder van 4 kinderen tussen de 24 en 19 jaar oud. Onze oudste zoon heeft bij de nieuwelingen, junioren en Elite/Beloften van WWV gefietst. Ikzelf ben toen jarenlang mee geweest als verzorger. Op dit moment ga ik mee als verzorger bij de Elite/Belofte van WWV. De jongste twee zoons voetballen bij Lyra. Onze dochter doet aan tennis. Verder tennis ik, vind ik het leuk om te wandelen en fiets ik graag.

Ik ben door Westland Wil Vooruit benaderd om eens na te denken over de functie van vertrouwenscontactpersoon. Deze functie was op dat moment niet ingevuld. In deze huidige tijd is het wenselijk om dit als vereniging te hebben. Samen met Kees van der Zanden ga ik deze functie invullen.

Een vertrouwenscontactpersoon is er voor alle leden, vrijwilligers en begeleiders van WWV. Wanneer er een probleem is, schroom dan niet om contact met een van ons op te nemen. We zoeken dan samen naar een oplossing. Ik ben te bereiken op: 06-30656754

Pin It on Pinterest