Podium voor Jarne in Oud Vossemeer

door | mrt 19, 2022 | Junioren wielrennen

Deel dit bericht via:

Na de winst vorige week in Scheijndel was honger van de junioren van Westland Wil Vooruit nog niet gestild. Nog een podiumplek was het doel vandaag in Oud Vossemeer. En dat doel is behaald! Jarne van de Ven werd derde in het Zzeuwse dorp.

Terwijl de ploegleiding een dagje op visite was bij Cycling Class NL, stonden de meeste junioren aan start in Oud Vossemeer. In de tweede criterium van het seizoen was er een slechte start voor Jarne. Hij maakte het snel goed door vlotjes naar voren te rijden. Eenmaal vooraan reed de sterke eerstejaars junior weg. In eerste instantie met een metgezel, maar al snel reed Jarne alleen. 30 km lang wist niemand bij Jarne aan te sluiten, tot Jari Prins en Jost van de Streek Jarne wisten te achterhalen. Met z’n drieën reden ze door naar de finish. Jarne merkte dat het beste er vanaf was en kon in de sprint Prins en Van de Streek niet meer achterhalen. Er zat dus een dikverdiende derde plek in het vat.

Op ruime achterstand van de drie koplopers sprintte het peloton af. Hierin zat o.a. Dani van der Lee en Tim van der Poel goed van voren. Zij werden 18e en 19e. De gehele uitslag is op de KNWU site te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest